Uw eigen website inclusief content management systeem voor u opgezet naar uw wensen! Samen creëren we een ontwerp dat bij uw bedrijf past. Uw eigen website met een gemakkelijk admin systeem zodat u met het grootste gemak uw eigen website teksten en foto’s kunt aanpassen


EEN NIEUWE WEBSITE

In 4 stappen zorg ik dat uw nieuwe website online staat. Wil u graag voor het eerst een website, dan kan ik u helpen de website te krijgen die bij uw past.

1. We zullen een intake gesprek hebben waarin we kijken wat voor stijl en uitstraling u in uw website wilt hebben. En een eerste idee op papier zetten wat voor content er op de website moet gaan komen.

2. Na het intake gesprek maak ik drie designs voor u, terwijl u zelf kunt gaan nadenken over de exacte teksten en foto’s u op uw website wilt hebben.

3. Zodra u uw design gekozen heeft, zal ik de website voor u bouwen en kunnen we al uw content erin plaatsen.

4. Zodra al u informatie erin staat en u helemaal tevreden ben lanceren we uw eigen website.

WEBSITE HERDESIGN

Heeft u al een website maar wilt u een frisse nieuwe look? Geen probleem! Her designen is niet veel anders dan het creëren van een nieuwe website. Het grote voordeel is dat er al teksten, foto’s en misschien zelfs wel een kleur stijl bestaat. We lopen dezelfde 4 stappen door als bij een nieuwe website.

1. We starten met een intake gesprek waarbij we bespreken wat u niet mooi vind in uw oude website en wat u zoekt in uw nieuwe website. Tevens kijken we naar uw huidige content en hoeveel hiervan u opnieuw wilt gebruiken.

2. Na het intake gesprek maak ik drie nieuwe design voorstellen voor u. Indien u nieuwe content op de website wil plaatsen kan er in deze periode over nagedacht worden.

3. Zodra u uw design gekozen heeft, zal ik de website voor u bouwen en kunnen we al uw content erin plaatsen.

4. Zodra al u informatie erin staat en u helemaal tevreden ben lanceren we uw eigen website.


HTML NAAR WORDPRESS

Heeft u al een goede website en bent u dik tevreden over het ontwerp, maar heeft uw website geen content management systeem om gemakkelijk de teksten aan te passen? Dan kan ik uw huidige website omzetten naar het content management systeem WordPress. Hierdoor is het veel gemakkelijker teksten en foto’s aan te passen op uw website. Of zelfs een nieuwe pagina toe te voegen.

WEBSITE ONDERHOUD

Nadat uw website live staat kan ik u helpen hem voor u onderhouden. Uit veiligheid is het belangrijk de website code en database van WordPress een paar keer per jaar ge-update word. Tevens zijn er altijd kleine wijzigingen die u graag gedurende het jaar wilt doorvoeren. Ik kan u met een service onderhoud contract hiermee helpen. Dit geld overigens ook voor websites die niet door mij gemaakt zijn maar wel een wordpress websites zijn.