Mijn naam is Callista de Sterke en ik ben 31 jaar oud. Sinds 2014 besloot ik mijn eigen bedrijf “Rubecula – Web Communication & Design” op te richten. Na jaren ervaring op gedaan te hebben in kleine start ups en diverse bedrijven wilde ik nu mijn eigen pad volgen. Alle kennis die ik opgedaan heb, kunnen delen en toepassen voor en met andere.

Al ruim 12 jaar ben ik creatief bezig als web designer en developer. In 2004 startte ik mijn opleiding Mediatechnologie te rotterdam waar ik een combinatie kennis van design, programmeren en marketings op deed. Maar al ver voor ik de opleiding startte was ik zeer bedreven in de technische en creative wereld. Een echte creative computer geek.

Naast een passie voor design en programmeren, hou ik van fotografie. Met mijn Canon EOS camera ga ik graag op pad mooie platen vast te leggen. Kijk op mijn flickr om een collectie van mijn fotografie te zien.

callista de sterke

Uitdagingen zijn de grootste drijfveer tot succes

Geen grotere uitdaging als iets creƫren uit het niets

Callista de Sterke