Niets zo waardevol als het overdragen van kennis en mijn kennis deel ik graag. Workshops in het gebruik van wordpress, basis workshops photoshop & illustrator of op maat cursussen zowel voor groepen als één op één.


WORDPRESS WORKSHOP

WordPress is een content management systeem voor websites. Ikzelf gebruik WordPress voor bijna alle websites die ik bouw, het is makkelijk in gebruik en flexibel in te richten. Wilt u zelf op gemakkelijke maar toch professionele wijze uw eigen website(s) onderhouden en aanpassen, dan is deze cursus zeker geschikt voor u.

U maakt kennis met de basisaspecten binnen WordPress. U leert berichten, pagina’s en foto’s toe te voegen en te onderhouden. Tevens leert u hoe u er voor kunt zorgen dat uw website beter gevonden kan worden door zoekmachines.

Optioneel kan deze workshop kan ik op maat 1 op 1 geven of eventueel in overleg voor een groep.

PHOTOSHOP WORKSHOP

Altijd al uw eigen foto’s willen kunnen bewerken ? In een paar simpele stappen kan ik u de basis leren om uw foto’s te bewerken. Maar uw foto’s groter, kleiner, donkerder, lichter of kies 1 stuk om eruit te knippen. Wanneer je je eigen website onderhoud is het altijd goed om je eigen foto’s te gebruiken. Een eigen genomen foto is nooit exact de maat de je nodig hebt of is soms net iets te donker eruit gekomen of wellicht wilt u wel een deel ervan niet tonen. Ik help u de basis te begrijpen van photoshop en simpele bewerkingen uit te voeren op uw eigen foto’s.